BRUGTE Biler

Find din næste BRUGTE bil her

Vi har ét af Nordjyllands største udvalg af nyere brugte biler.
Vores brede udvalg gør at, næsten, ligegyldigt hvilket bilbehov du har, så har vi en bil der matcher det.
Se vores udvalg af brugte biler nedenfor.

Nulstil

Overvejer du om din næste bil skal være ny eller brugt? Der er mange fordele ved at vælge en brugt bil fremfor at købe en spritny. Især de økonomiske fordele kan vise sig at være relativt store. En ny bil taber nemlig værdi allerede når du triller væk fra forhandleren i den.

Men dette er langt fra den eneste fordel ved at købe brugt bil. 

Mere luft i budgettet og ingen ventetid

Står du overfor beslutningen om at købe en ny eller brugt bil, så ved du også, at der er stor forskel på det beløb du skal punge ud med og tage lån for, og det kan simpelthen være svært for mange at finde plads i budgettet til en ny bil. Hvis du kigger på brugtbilsmarkedet, er sagen en helt anden. Her kan du nemlig få rigtig meget bil for under 100.000 kr. Hvis markedet for netop den bil du er på udkig efter, er stort, vil priserne også typisk blive presset ned, og du vil dermed kunne gøre en rigtig god handel.

I modsætning til at købe en ny bil, hvor der kan være leveringstid og forsinkelser, før bilen er færdigproduceret og klar til levering, så får du den brugte bil med det samme. Du skal altså ikke planlægge flere måneder frem, hvor du enten skal låne eller lease en bil, for at være kørende.

Ny eller brugt bil?

Hos FDM kan du her læse mere om du bør købe en ny eller brugt bil.