Finansiering

Hos Hangaard Biler tilbyder vi en nem og billig bilfinansiering af din nye bil med et Santander billån. Vidste du at 85% af vores kunder er interesserede i at høre, om fordelene ved at lade os hjælpe med deres bilfinansiering? Når du køber ny eller brugt bil hos Hangaard Biler kan vi tilbyde dig en fornuftig finansiering af købet.
Hør mere om vores Santander billån. Kontakt en af vores sælgere på tlf. 22 31 31 89 om de forskellige muligheder for bilfinansiering.

Fordele for dig som kunde

Som kunde hos Hangaard Biler tilbyder vi dig et fordelagtigt Santander billån. Med bilfinansiering direkte igennem os, får du en række fordele:

  • Lån på under 5 minutter – og afslut handlen med det samme.
  • Bevar dine lånemuligheder i banken – banken (bør) bruges til andre formål end bilfinansiering.
  • Vælg mellem fast og variabel rente – og få sikkerhed og tryghed i budgettet og undgå fremtidige rentestigninger.
  • Fleksibel bilfinansiering – finansieringen tilpasses dine behov og ønsker.


Hos Hangaard Biler gennemgår vi mulighederne for bilfinansiering med dig og finder den løsning som passer netop dig bedst. Det er nemt, hurtigt, fleksibelt og langt billigere end du tror! Vi tilbyder et Santander billån i samarbejde med Santander.

Safe forsikring - lån uden bekymringer

Du kan vælge at oprette en SAFE forsikring sammen med dit billån fra Santander. Med forsikringen betaler du af på lånet, selvom du bliver arbejdsløs, afskediget eller sygemeldt, som følge af ulykke eller sygdom. Det betyder, at du kan være tryg ved at dit billån bliver betalt, hvis nu det uheldige skulle ske. Hvis du kommer ud for en skade, vil forsikringen dække din månedlige låneydelse inkl. renter, i op til et år ad gangen. Derudover vil forsikringen indfri billånet i tilfælde af dødsfald (max kr. 750.000).

Du kan læse flere historier angående SAFE Forsikring lige her.

Bilfinansiering hos Hangaard Biler sker i samarbejde med Santander.

Se mere på www.santanderconsumer.dk