Syn

Klargøring af bil til syn

Er det ved at være tid til, at din bil skal til syn? Hos Hangaard Biler tilbyder vi at tage et kig på din bil, inden den skal til syn, så du uden problemer kommer igennem synstjekket, og dermed undgår omkostningerne ved et omsyn.

Det kan oftest være en bekymring, om ens bil nu klarer synstjekket, og derfor kan du slippe for disse bekymringer ved at tage din bil forbi Hangaard Biler og lade os tage et kig på din bil. Her vil vi sørge for at tjekke, om der er noget, der skal ordnes, inden den skal til syn.

Hvad ses der på, når bilen synes?

Når din bil skal synes, er der helt essentielle faktorer, der skal fungere, for at din bil både er sikker at køre i og kan komme igennem synstjekket. Hos Hangaard Biler sørger vi for, at alle disse ting fungerer og er ordnet, så din bil ikke skal til omsyn.

Når du skal til et synstjek, skal du normalvis have en faguddannet til at kigge bilen igennem grundet sikkerheden og kvaliteten ved bilens elementer. Der er også ting, som du selv kan undersøge, men som udgangspunkt er det altid bedst og mest sikkert at have en professionel til at undersøge bilen. Nedenfor har vi lavet to lister, der viser, hvad du selv kan tjekke og de ting, som du helst skal have en faguddannet til at se på ved et synstjek.

Synstjek – Hvad kan jeg selv gøre?

Som udgangspunkt er det altid bedst at have en faguddannet til at se på din bil, men der er dog få ting, som du selv kan kigge på, inden du kommer til synstjek. Disse er:

  • Billygter – Tjek om alle lys virker, som de skal
  • Mønsterdybden – Tjek om mønstret på dine dæk er ved at være slidt væk
  • Stenslag – Tjek alle dine ruder efter stenslag, især forruden
  • Hornet – Tjek om dit horn virker efter hensigten


Der er dog ting, som du ikke selv kan tjekke, og som du derfor skal have en faguddannet til at kigge på ved et synstjek. Disse ting omfatter:

  • Bremseevne
  • Styretøj
  • Motorrum
  • Karosseri
  • Undervogn


Kig forbi vores værksted (link til værkstedsunderside) og lad os lave et synstjek på den. Dermed er du sikret, at den både er sikker, god at køre i og som med garanti vil komme igennem syn. 

Kontakt Hangaard Biler allerede i dag og få mere at vide om hvad vi kan gøre for, at din bil kommer igennem syn, uden at skulle omsynes.
Ring til os på tlf. 22 31 31 89 eller på mail vaerksted@hangaardbiler.dk og lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for din bil.