Ekstraudstyr

Montering af ekstraudstyr

Hos Hangaard Biler tilbyder vi salg og montering af ekstra udstyr.

Hvis du skal have monteret ekstraudstyr i form af Apple Carplay, bakkamera, touchskærm, anhængertræk eller lignende, så er det altid en god idé at forhøre dig hos en specialist inden du hopper på det første og ”bedste” tilbud. 

Der er mange fælder man skal være opmærksom på inden man monterer ekstraudstyret. Er bilen og udstyret kompatible? Er det noget der kommer til at forstyrre bilens andet elektronik? Mister du fabriksgarantien ved installation af udstyret? 

Disse er de mest gængse fælder som bilister falder i ved montering af ekstraudstyr. 

Hos Hangaard Biler besvarer vi alle dine spørgsmål og finder det rette og bedste ekstraudstyr til din bil.

Nedenfor er et udpluk af det ekstraudstyr vi tilbyder. Kan du ikke finde netop det ekstraudstyr du mangler, så kontakt os og vi finder en løsning.

Bakkamera

Vil du gerne kunne se, hvad der sker bag bilen? Det kan være, når du parkerer, eller når du skal forlade en parkeringsplads. Med et originalt bakkamera, kan du slappe helt af, når du skal bakke eller parkere.

Det kan være ekstremt bøvlet selv at montere et bakkamera i bilen. Der skal trækkes ledninger og kabler gennem loft mm. Hos Hangaard Biler, kan du få monteret et bakkamera på de fleste nyere modeller. 

Vil du supplere dit bakkamera med et frontkamera, klarer vi sevfølgelig også dette.

Du kan se vores udvalg af bakkameraer hos vores samarbejdspartner her

Alufælge

Lækre, praktiske eller elegante – det er helt op til dig.

Vi har et bredt sortiment, hvor du kan finde den helt rette løsning til din bil udfra design, farve og pris – uanset om du søger fælge til sommer eller vinter.

Vi forhandler både alufælge og stålfælge.

Du kan se vores udvalg af alufælge hos vores samarbejdspartner her

Dæk

Det er vigtigt at vælge de rigtige dæk til din bil. Derfor bør du også vælge dæk efter dit kørselsbehov og kørselsmønster. Der er f.eks. stor forskel på at køre korte daglige ture på landevejen og pendle på motorvejen, og så er der stor forskel på billige dæk og kvalitetsdæk. 

Hos Hangaard Biler er vi eksperter i at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke dæk der dækker dine behov – til den bedste pris. Vi ved alt om vejgreb, rullemodstand, hastighed, belastning og dækstøj.

Du kan se vores udvalg af dæk hos vores samarbejdspartner her

Anhængertræk

Jydekrog, trækkrog, anhængertræk – kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det, kan vi hos Hangaard Biler hjælpe dig med både at vælge det rette træk til din bil og en god pris på montering.

Du kan vælge enten et fastmonteret anhængertræk eller et, du kan tage af og på, som det passer dig. Begge dele kan du få monteret uden syn, hvis bilen er under otte år.

Alle må køre med trailer eller campingvogn i Danmark. Dog er der visse regler for vægt, montering og type af bil, som du bør kende. Ellers risikerer du, at du ikke får godkendt din anhængertræk-montering og derfor ikke må bruge den. Dette er vi selvfølgelig også behjælpelige med.

Bilmåtter

Trænger din bil til at blive piftet op med nogle nye bilmåtter, så har vi et bredt udvalg både i velour og gummi. Vi står som altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige sæt, som passer til din bil og dit budget.

Du kan se vores udvalg hos vores samarbejdspartner lige her

Apple Carplay

Giv din bil nyt liv med en eftermontering af Apple Carplay. Du kan eftermontere Apple Carplay på langt de fleste biler, også selvom de ikke er udstyret med en bilradio med skærm.

De fleste helt nye biler er forberedt til, at installere Apple Carplay.

Er dette ikke tilfældet ved din bil, så frygt ej. Det er stadig muligt at få installeret Apple Carplay, det kræver blot at din radio eller infotainmentsystem skal skiftes ud med et nyt, og det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med.

Se vores udvalg af Apple Carplay hos vores samarbejdspartner lige her

Sædevarme

Vi kender alle det danske vejr. Det er koldt 80% af året. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at få installeret sædevarme i din bil, så du kan sætte dig ind i den med en rar og varm følelse.

Kom ind forbi vores værksted og hør nærmere.

De ting vi monterer på din bil, er af en kvalitet så god, så vi selv ville bruge det på vores egne biler. På den måde er du sikret et produkt du bliver glad for.

Fandt du ikke det udstyr, som du mangler til den bil, så bare rolig. Vi er behjælpelige med næsten alt ekstraudstyr til bilen. Kontakt os for at høre nærmere eller book en tid påværkstedet.