Værkstedet

Rabatkupon på 1.000 kr. til vores værksted

Indløs ved booking via hjemmesiden inden 1. dec.
kr 1.000 Besparelse
  • Gælder alle ydelser på vores værksted.
  • Gælder ved køb over 2.500 kr.​

Gennemsigtighed igennem hele processen

Hangaard Biler Værksted udfører alle former for reparationer, forsikringsskader, syn, klargøring til syn, speciale opgaver, montering af ekstra udstyr mv. Vi både reparerer og servicerer nye såvel som ældre biler, uanset mærke og årgang.

Skulle der være uforudsete udfordringer, som skal udbedres på din bil, kontakter vi dig altid, inden vi udbedrer fejlen. På den måde er du sikker på, at du altid er klar over, hvad der bliver lavet på din bil, og hvad prisen er. Vi udfører ikke noget arbejde på din bil uden din accept først. Vi ønsker ikke at give dårlige overraskelser, når værkstedsregningen skal betales.

Moderne serviceværksted med styr på kvaliteten

Vi anvender de nyeste special-værktøjer og måleudstyr, der kræves, for at yde dig og din bil en optimal sikkerhed og effektiv service.

Vi hjælper dig med råd og vejledning

Alle kan fra tid til anden have behov for et råd angående deres bil. Du er derfor er altid velkommen til en uforpligtende snak, hvor vi kommer med gode råd til mulighederne for din bil og tager selvfølgelig højde for dine behov. Vi hjælper dig med den løsning, som passer bedst til dig og din bil. Du bliver derfor altid mødt af en personlig service, når du henvender dig til Hangaard Biler. Dette gælder, uanset om du er kunde ved os eller ej.

Noget at køre videre i, hvis du har brug for det

Du behøver ikke at mangle noget at køre i, når din bil er på værkstedsbesøg hos os, da vi selvfølgelig tilbyder en lånebil, hvis du har behov for det. Du skal blot afkrydse feltet for lånebil ved tidsbestilling til værkstedet. Så kan du altid være sikker på, at der står en bil klar til dig, når du ankommer.